Urla Çaka Bey Anaokulu
CAMİATİK MAH. MUSTAFA KEMAL PAŞA CAD. NO 82 URLA / İZMİR

VİZYON

M.Kemal Atatürk´ün dediği gibi ´Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz´ sözlerini pusulamız kabul ederek; 21.Yüzyılın temel beceri, yetkinlik ve değerlerine sahip BİREYLERİ YETİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ

MİSYON

Misyonumuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programında belirlemiş olduğu okul öncesi eğitim temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Tohumlar Toprakta ,Çocuklar Okulda Büyüsün Projesi ile Kalite Etiketi, 18. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı-Eğitimde İyi Örnek

Normal Eğitim

İzmir Merkezine 35 Km, Urla Merkeze 2 Km uzaklıktadır.

İlçe Merkezi

Drama, Anadolu Çocuk Oyunları